Eskadron Heritage 2020 Kollektion

Eskadron Heritage 2020 Kollektion

Eskadron Heritage är kollektionen som återspeglar de eleganta formerna och färgerna från engelsk ridsport. De gräddfärgade artiklarna gör Heritage-kollektionen elegant och tilltalande, men inte arrogant. Eskadron sätter fashionabla accenter med bronsfärgade dekorationer på grimmor, täcken och schabrak.
19 artiklar
Köp Eskadron Heritage 2020 Kollektion från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Eskadron Heritage Collection

Eskadron Heritage Collection släpps en gång om året i slutet av året i exklusiva färger. Färgerna är oftast dämpade och kombineras med eleganta metallbeslag. Eskadron Heritage-logotypen finns naturligtvis också på produkterna. Precis som i de andra Eskadron-kollektionerna hittar du Eskadron Heritage-grimmor fodrade med fuskpäls och en vacker blank finish. Naturligtvis hittar du också matchande Eskadron Heritage benlindor, benskydd och huvorSchabrak i olika utföranden, från Cotton och Big Square till Glossy, fulländar den perfekta träningsutrustningen.

För din något mindre fyrbenta vän finns det Eskadron Heritage hundtäcken i årets färger från Eskadron Heritage-kollektionen. fleecetäcke & svettäcke, ridtäcken och regntäcken ingår också i Eskadron Heritage-kollektionen. Dessutom finns det även tillbehör som väskor och grimskaft. Eskadron Heritage 2021-kollektionen matchar plaggen i Eskadron Fanatics HW 2021-kollektionen, så precis som med Eskadron Classic Sports 2021-kollektionen kan du klä din häst så att den matchar motsvarande Pikeur-kollektion för höst/vinter 2021/22. Eftersom den eftertraktade Eskadron-kollektionen är en limited edition är det värt att vara snabb!