Mid Season SALE
Eskadron Schabrak

Eskadron Schabrak

Eskadron-schabrak är ett måste i din ridutrustning. Matcha ditt schabrak från din favoritkollektion med resten av din Eskadron outfit för att få en strålande, väl sammansatt look.
65 artiklar
Köp Eskadron Schabrak från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Eskadron-schabrak framhäver din stilkänsla

Alla ryttare har ett schabrak från Eskadron i sin sadelkammare eller skulle vilja ha ett. Det högkvalitativa märkets schabrak har inspirerat ryttare i åratal med sina moderiktiga färger, sofistikerade detaljer och accenter, samtidigt som de erbjuder fantastiska funktioner.

Oavsett om du väljer ett schabrak för hoppning eller dressyr eller om du redan äger artiklar från Platinum-Heritage eller någon annan kollektion, hittar du ett Eskadron schabrak hos Horze som kompletterar din look, matchar din grimma eller dina benskydd och framhäver din elegans och ditt modesinne.

Låt dig inspireras av Eskadrons schabrak för din dagliga träning i fina färger som klassiskt svart, grått eller vitt, men de finns även i mer originella färger som blått, rött eller grönt. Välj dem så att de matchar dina damasker eller ridkläder och se till att du gör en enastående entré.

Eskadron Cotton-schabrak är mycket populärt. Det är ett Eskadron Heritage-schabrak. Eskadron Heritage är en kollektion i limited edition. Kännetecknande för denna kollektion är elegant design i traditionella färger. Eskadron Cotton-schabraket har ett mycket elegant utseende tack vare den mindre quiltningen och den kontrastfärgade kanten. Samtidigt är den inte heller särskilt dyr. Eskadron Platinum-schabrak "Heritage Brand" är också mycket populärt. Platinum-kollektionen är en mycket begränsad specialkollektion för tävlingar. Den innehåller exklusiv och mycket elegant utrustning för din häst. Eskadron-schabraket "Big Square Glossy Classic" är mycket populärt och lämpar sig bättre för daglig användning. Den kännetecknas av en skimrande yta och en stor quiltning på schabraket.

Schabrak från Eskadron är kända för sin höga kvalitet både när det gäller material och utförande. Med olika kollektioner vänder sig varumärket Eskadron till olika målgrupper. Heritage, till exempel, riktar sig till alla som gillar klassisk elegant design. Schabrak i Platinum-kollektionen har däremot utvecklats speciellt för tävlingar. De är mindre lämpliga för vardaglig träning med hästen, eftersom de är för känsliga för det. Kollektionen "Next Generation" riktar sig särskilt till unga ryttare. Här hittar du schabrak i mycket vackra färger som skiljer sig från de vanliga. Oavsett vilket Eskadron- schabrak du väljer kan du alltid kombinera det med andra produkter i samma kollektion.