Cyber Monday - spara upp till 70 %!
Spara nu
Fågel

Fågel

Fågelprodukter för både burfåglar och vilda fåglar finns med allt från matskålar till leksaker. Det finns burar, sittpinnar och andra tillbehör för höns, vilda fåglar och burfåglar.
22 artiklar

Fågeltillbehör med allt från frö till sittpinnar får din fågel att sjunga vackert.

Horze har fågeltillbehör med allt från frö till sittpinnar, leksaker, burar och mycket mer. En spegel hindrar din ensamma fågel att känna sig ensam, medan frögodis ger extra näring samtidigt som de smakar utsökt för fågeln.

Fågeltillbehör som fågelbad, sittpinnar med sandpapper och färgglada leksaker ger din fågel underhållning och glädje dagen lång.

Ge fågeln gott frö och rent vatten, så att den kan leva ett lyckligt, friskt liv i sin bur. Burfåglar älskar att gunga och hoppa från sittpinne till sittpinne, samtidigt som de håller ett öga på världen runt dem. Ge din fågel många möjligheter till lek med hjälp av leksaker, för ett långt, lyckligt och friskt liv.

Horze har även tillbehör för höns och vilda fåglar. Hitta de tillbehör och den utrustning du behöver i form av allt från foderautomater till hus bland fågeltillbehören från Horze.