Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Beeztees Fågelbur Julia 3

Produkt-ID: 301327

kr 729,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa fraktpris
På grund av storleken på den här produkten har den en fast fraktkostnad och kampanjer för gratis frakt eller fri fraktgräns gäller inte.
Beeztees Fågelbur Julia 3
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Beeztees Fågelbur Julia 3
Beskrivning

Beskrivning

Fågelbur Julia 3. Specialmodell: Horisontellt trådbunden!


Teknisk beskrivning:


ø 34 x 65,5 cm.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Förbjudet!
3 Gillar

Denna bur är förbjuden i Finland enligt djurskyddslagen! Den runda buren bör inte användas på fåglar, och burvolymen är för liten för fåglar i alla storlekar. Varför säljs detta?

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.