Spara 10 % på hästprodukter från Horze och B Vertigo*
Spara nu

Multimatare, plast, 20 x 18 x 24 cm

Produkt-ID: 306848

kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Multimatare, plast, 20 x 18 x 24 cm
Välj storlek Storleksguide
Multimatare, plast, 20 x 18 x 24 cm
kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Multimatare, plast, 20 x 18 x 24 cm

Beskrivning

Multimataren i plast är en snygg och modern fågelmatare för att kunna ge fåglarna läckra godbitar. Multimataren från Singing Friends-kollektionen kan fästas på olika sätt, både vågrätt och lodrätt. Den kan fästas på väggen med hjälp av en skruv men även på stuprör eller staket med kardborrefäste. Väl monterad kan multimataren förbli upphängd under påfyllning. För rengöring eller påfyllning är det bara att lösgöra mataren från fästet med en enkel vridning. För fint eller mellangrovt foder. Storlek: 28 x 18 x 24 cm.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.