« Tillbaka / Häst / Schabrak / Sadelpaddar / Fårskinnspaddar

Acavallo Acavallo Close Contact minnesskum-halvpad med fårskinn

2.190,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Black/Black
Black/Black Acavallo Close Contact minnesskum-halvpad med fårskinn
One size
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Acavallos close contact halvpad i minnesskum med fårskinn kombinerar de stötdämpande egenskaperna hos minnesskum med en fårskinnskant och en avsmalnande form som garanterar närkontakt mellan padden och hästens rygg. Den anatomiska skärningen och de tekniska egenskaperna hos minnesskummet gör att padden anpassar sig till hästens kroppsform, vilket gör att belastningen fördelas över ett stort område. Utöver dessa egenskaper tillkommer förmågan att absorbera stötar, dämpa vibrationer och reglera hästens kroppstemperatur. Den är utformad för att passa under alla typer och storlekar av engelska sadlar och är idealisk att kombinera med ett vanligt fyrkantigt schabrak eller att använda utan. Padden är dessutom delvis täckt med Acavallo fårskinn, ett naturligt material som inte är allergiframkallande, som är mycket mjukt och skonsamt samt är perfekt för att förhindra skav.

Tvättråd:

Kan tvättas i maskin (30 °C) eller för hand i en hink med vatten med lite rengöringsmedel. Använd inte starka rengöringsmedel. Torktumla ej. Utsätt inte produkten för direkt värmekälla eller starkt solljus. Låt torka naturligt.

Produkt-ID: 342257

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: