Få 100 kr rabatt när du handlar för mer än 700 kr
Handla nu

Bucas Power Full Neck Cooler med hals

Produkt-ID: 300476

kr 881,10
kr 979,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Power Full Neck Cooler med hals
Beskrivning

Beskrivning

Power Cooler är ett högpresterande, lätt och mångsidigt täcke som fungerar utmärkt för transport och tävling eller som lätt stalltäcke och svettäcke.Med ett lager Stay-Dry-textil som leder bort fukten och ser till att hästen alltid är torr. Power Cooler finns i modellerna Classic Cut med klassisk skärning eller Full Neck med hals och är maskintvättbart. Finns i Freedom-färgerna Antelope och Ocre från vår-/sommar-säsongen 2014 samt i standardfärgerna svart och marinblå.


Egenskaper:


  • Med ett lager Stay-Dry-textil som leder bort fukten och ser till att hästen alltid är torr.
  • Skalet har låg friktion för att hindra strö från att fastna
  • Bogveck ger utmärkt passform och rörelsefrihet för bogen.
  • Överlappande bogstycke ger komfort och skyddar bogen mot remmar och hakar.
  • Avtagbara, töjbara gjordar på insidan
  • Med svanssnöre

Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Ett annat bra Bucas-däck
0 Gillar

Har en äldre version av detta. Hästen torkar väldigt snabbt, den passar mycket bra på både Cold Blood Stretcher och Hot Blood Stretcher. använd det både som ett torrt och som transportdäck. Det enda negativa är att de inte har flera färgkombinationer. Jag skulle ha velat den klassiska svarta med "guldkant" så nu när jag hade en häst att de skulle ha varit densamma.

Vackert tunt torkmattor för smala hästar
0 Gillar

Vackert varp men väldigt tunt. För smal framför för bredare hästar, så tyvärr lämnade oss för återhämtning.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.