Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Bucas Shamrock Power Full Neck täcke, Stay-Dry foder

Produkt-ID: 24736

kr 1.349,00
(Priset inkluderar moms)
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Bucas Shamrock Power Full Neck täcke, Stay-Dry foder
Beskrivning

Beskrivning

Bucas Shamrock Power är ett idealiskt och mångsidigt täcke som är utmärkt både som svettäcke, transporttäcke och lätt stalltäcke. Det är tillverkat av två lager Bucas Stay-Dry textil. Den unika Stay-Dry funktionen sparar tid och täckesbyten och ser till att det alltid är skönt för hästen. Det antibakteriella fodret håller täcket fräscht. Shamrock Power finns i två modeller, klassisk eller hög hals.

 • Dubbelt lager av Stay-Dry textil för maximal styrka och fukttransporterande kapacitet.
 • Stay-Dry foder transporterar bort fuktigheten så att din häst alltid är torr.
 • Antibakteriellt foder som skyddar din häst och håller täcket fräscht.
 • Skal med låg friktion för att minimera mängden halm eller strö som fastnar.
 • Överlappande, stoppat framstycke ger extra komfort och skyddar mot bogrem och knäppningar.
 • Bogveck för extra rörelsefrihet och perfekt passform.
 • Avtagbara elastiska remmar på insidan för att hålla täcket på plats.
 • Inre elastiska bensnören för att hålla täcket på plats.
 • Svanssnöre inkluderat.
 • Fäste för bensnören.
 • Skal: Stay-Dry Fleece
 • Foder: Antibakteriellt Stay-Dry Fleece
Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fantastisk torka / transportdäck
0 Gillar

både jag och mina hästar älskar den här filten. tyvärr har bara en av dem. Men vill ha det i den "gamla, klassiska färgen" svart med guld. Jag använder denna filt både efter duschen och när hästen ska transporteras. antingen med bara detta eller så kombinerar jag det med BOT nettdäck. beroende på temperaturen. hästen torkar snabbt efter ett bad och stannar vid en behaglig temperatur på bilturen. kan rekommenderas till vem som helst

Superköp
0 Gillar

Kvalitetstorkfilt som kan fungera som lådfilt. Solid, vattentät och mycket snitt. Priset är värt det eftersom det tekniska tyget är mycket effektivt.

Super svettfilt för hästar som har lång vinterrock
0 Gillar

Jag köpte svettfilten till mitt sto, som hålls i en öppen stall, hon har en mycket lång vinterrock. Detta lock har ett mycket bekvämt material, är lätt att ta på. Tyvärr blir det lite mindre, så kanske beställ en storlek större. Min häst är helt torr inom en timme. Sängkläder fastnar inte på utsidan av materialet. Filten absorberar inte heller luktande lukt. Tack vare det goda knäet förblir filten på plats och pannbandet, som kan anslutas till grimman, får inte halsstycket att glida ner. Sammantaget en helt lysande svettfilt för hästar med en mycket lång vinterrock !!!!!

effektiv
0 Gillar

Täck absolut absolut och det uppfyller mina behov perfekt. Bucas vanliga kvalitet, vackra ytor, tekniska och väl genomtänkta. Lite nykter kanske. Slutligen skulle omslaget vara riktigt perfekt om Horze gick ut för att bestämma mig för att skicka min beställning. Uppmärksamhet, mer än tre veckors försening, i motsats till de 8 angivna dagarna.

Stor filt
0 Gillar

Fungerar mycket bra. Hon svettas bra och värmer också. Istället för 130 var jag dock tvungen att ta en storlek större.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.