SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Finntack Pro fleecetäcke med mesh-foder

Produkt-ID: 24752

kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
Finntack Pro fleecetäcke med mesh-foder
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finntack Pro fleecetäcke med mesh-foder
kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro fleecetäcke med mesh-foder
Beskrivning

Beskrivning

Kvalitets fleecetäcke som inte luddar med nätfoder och god passform. Materialets tekniska egenskaper gör att hästen torkar snabbt och det hindrar hästhår från att fastna i täcket. Täcket har snabbknäppe vid bogen, kryssgjordar, svansrem och bensnören.


Teknisk beskrivning:


FT fleecetäcke med nätfoder.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bästa varp
0 Gillar

Det bästa varpet för torkning i stall och ras! Sitter bra på en smalare häst.

Storlek: Normal
Fleece filt av god kvalitet
1 Gillar

Super fleece filt, hästar torkar mycket snabbt. Hon är väldigt elegant och passar perfekt på hästen med remmarna, hon har en utmärkt finish.

Storlek: Normal
Hitta tack fleece-filten
0 Gillar

Superb däck med bra passform, lätt att sätta på och av. Otroligt hållbart, motståndskraftigt mot hårda tak. Strålande mot det inre fodret, alla förlorar sitt infall. Köpte 7 stycken för 2 år sedan och har använts nästan dagligen. Endast en som har gått sönder och de andra ser ut som nya! Passar såväl isländsk häst som travhäst. Rekommenderas verkligen för dig som tycker praktiskt och pris över varumärket .......

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.