Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!

Finntack Pro High Neck svettäcke med hals

Produkt-ID: 24636

kr 489,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro High Neck svettäcke med hals
Beskrivning

Beskrivning

Coolertäcke av fleece med “hög hals”-design. Täcker hela halsen. Utmärkt för att torka hästen. Kan även användas på vintern under ett tjockare täcke för att värma under t ex transport. Täcket är försett med tre kardborrknäppningar fram och svansrem.


Teknisk beskrivning:


Coolertäcke med hög hals, fleece.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

2 Gillar

Välmonterad och nacköppningen är tillräckligt stor för kallt blod. Trevligt material och må bra kvalitet. jag rekommenderar

Hållbar och snygg!
2 Gillar

Riktigt hållbart varp. Vi har haft våra linjer i 5 år nu och är ganska intakta. Enligt andra produktrecensioner har antingen kvaliteten på varpen försämrats eller den har bara genomgått allvarlig behandling. Och priserna har stigit under åren.

bra varp
2 Gillar

Vi har funnits i fyra år på olika hästar och helt intakta även med tjock fleece och hållbara etiketter. Jag rekommenderar. Synd när inte 165 cm i storlek.

Mycket bra
2 Gillar

Bekvämt tjockt, torkar bra och tillräckligt bredt för breda myrar :)

Den bästa kvalitetskylaren jag har köpt !!!
1 Gillar

Perfekt perfekt! Belysningshastighet frakt! Så glad och kommer att få mer för resten av besättningen!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.