Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Finntack Pro svettäcke i fleece

Produkt-ID: 24641

kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Finntack Pro svettäcke i fleece
kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro svettäcke i fleece
Beskrivning

Beskrivning

Cooler fleecetäcke som luddar inte och är utmärkt för användning under prisutdelning och även för att torka hästen efter träning eller tvätt. Passar utmärkt för brodyr av logo, hästens namn el.dyl.


Teknisk beskrivning:


2,16m lång.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

mitt köp med dig
0 Gillar

Eftersom det jag köpte av dig var en gåva till mitt barnbarn, kan jag inte ge en recension. mvh

Gjord av Win!
1 Gillar

Denna svalare ser så elegant ut och gör ett bra jobb med att få bort fukten på min pojke från hans rumpa till toppen av hans nacke. Jag fick det monogrammat för att lägga till ännu mer awesomeness. Den är väldigt välgjord och passar bra. Han bär en 75-76 filt och det har perfekt täckning. Det skulle fortfarande fungera bra för en längre häst eftersom han har en lång nacke, haha.

Torkskjorta
0 Gillar

Jag köper den här filten till mitt sto för tävlingarna efter duschen, hon är av utmärkt kvalitet, min sto är torrt snabbt och filten förblir torr dessutom är det väldigt varmt och hårstrån är inte limmade på filten. Med broderingen av namnet på min sto är locket väldigt väl avslutat. Jag rekommenderar det här superomslaget.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.