Spara 12 % på våra 20 bästa vinterprodukter! *
Spara nu

Horseware Rambo Helix täcke

Produkt-ID: 312646

kr 1.149,00
(Priset inkluderar moms)
Horseware Rambo Helix täcke
kr 1.149,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horseware Rambo Helix täcke
kr 1.149,00
Horseware Rambo vadderad grimma
kr 389,00
Horseware Rambo Helix täcke
Beskrivning

Beskrivning

Rambo Helix täcke är vårt mest mångsidiga och avancerade stalltäcke. Detta täcke är gjort av avancerad borstad polyester och det senaste inom fuktregleringsteknik. Täcket har SureFit-hals design, V-frontknäppning, svanssnöre, kryssgjordar och Horseware-logo på halsen. Täcket ser snabbt till att hästen blir torr och kan användas som svettäcke, stalltäcke eller i transporten. Matchar de övriga produkterna i Rambo-kollektionen.


Genomsnittligt betyg
1.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket trevligt, men vansinnigt stort
0 Gillar

Mycket trevligt / trevligt däck, men stort i storlek. Vår ponny använder 115 cm i "allt", inklusive amigo från HW. Detta drunknade han i. Prövade också på ponny som använder 125 som vanligt, stort på honom också. Tunga returlösningar drar också ner.

Fint dekken
0 Gillar

Funker som det skal, god passform på min ganske smale unghest som bruker 135-145. 140 passet perfekt.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.