SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horseware Rambo Ionic fleecetäcke

Produkt-ID: 307411

kr 1.449,00
(Priset inkluderar moms)
Horseware Rambo Ionic fleecetäcke
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horseware Rambo Ionic fleecetäcke
kr 1.449,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Rambo Ionic fleecetäcke
Beskrivning

Beskrivning

Ett mysigt fleecetäcke i Ionic-kollektionen. Idealiskt för stall eller transport. Utsida av mjuk bomull och behaglig fleece med andasfunktion på insida. Dubbla frontspännen, kryssgjordar och svanssnöre som standard. Insidan med infällt kolfiber ger alla fördelar som du förväntar dig av Ionic-kollektionen.


Teknisk beskrivning:


Material: Insida av mjuk fleece med infällt kolfiber och bomullstäckt utsida.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Multifunktionellt matta av hög kvalitet
0 Gillar

Detta är en jämförbar fleece - inget stickande kull, inget elektriskt, sitter bra och hjälper hästens ryggmuskler att slappna av. Jag använder den joniska fleece som ett stabilt matta på hösten och våren och i de tidiga och sista åkarna på vintern. Min häst brukade ha ett Ionic Stable-ark som var 6'6 / 145 cm i storlek. Men i denna version av fleece var samma storlek lite värdelös olja, så en 6'9 / 155 cm större än en storlek var bättre. Så om du är van vid att köpa en Horseware varp en storlek mindre än de andra, här skulle jag rekommendera att du tar en normal storlek - åtminstone för min egen häst, som har en bred, rund kroppsdatum. Varpen är vacker och av hög kvalitet, förhållandet mellan pris och kvalitet är riktigt bra.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.