Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze tävlingstäcke i fleece

Produkt-ID: 24707

kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Lägg till en brodering
Lägg till en brodering
Placering av broderi *
Broderitext *
Klicka här för att se teckensnitt, färger och mer!
Storlek *
Teckensnitt *
Färg *
Form *
Köp också
Horze tävlingstäcke i fleece
kr 499,00
Horze allroundväska
kr 399,00
Horze tävlingstäcke i fleece
Beskrivning

Beskrivning

Mycket prisvärt och snyggt svettäcke som gör att ni syns på tävlingsplatsen.


Ett täcke som är ett måste när det är dags för tävling. Fleecetäcke i klassisk design som är både snyggt och prisvärt. Snygg passpoal och kantband gör att det ser dyrt ut. Täcket håller vad det lovar och din häst är både snygg och bekväm. Använd det ensamt eller för att hålla utrustningen fräsch och ren medan du väntar på din tur på banan.


Egenskaper:


  • Mjuk, varm fleece
  • Klassiska linjer för elegans utanför tävlingsbanan
  • Design med klassiskt snitt
  • Luddfri textil leder bort fukten
  • Elegant passpoal
  • Enkel svansrem
  • Enkel frontknäppning
  • Perfekt för broderi för en egen, personlig look

Teknisk beskrivning:


Polyesterfleece.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C. Använd vanligt tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Lufttorkas. Torktumlas ej.


Användning:


Mjukt tävlingstäcke i fleece som täcker både din häst och utrustning medan du väntar på din tur, och kan med fördel användas som svettäcke efteråt och i transporten.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

8 Gillar

Fleece-filten har jag många bra erfarenheter själv. Jag tror bla. det är väldigt svettabsorberande och bra att använda på vintern, till exempel när det avlägsnas, eftersom det håller värmen väl. Jag tycker personligen att du får ett riktigt bra fleecefilt för pengarna. Däcket har dock inte många detaljer.

super
3 Gillar

Riktigt läckra. Har bara varit nöjd med det hittills. Broderiet är trevligt, särskilt för priset. En fleecefilt som de flesta kommer att kunna betala utan att förlora en förmögenhet. Det är bra att ta bort svetten av hästen om du har kört hårt, den suger bra och hästens hud kan lätt dra luft igenom. Jag använder det varje dag. Och har inte fått en enda repa ännu :-)

3 Gillar

Trevligt omslag i fina färger. Lite hållbart, men billigt så det är värt priset ;-)

snyggt
2 Gillar

Supersnyggt fleecetäcke! Mysigt och bra passform, det enda kan nog vara att det går väldigt långt ner på sidorna! Men det funkar bra då det oftast läggs över sadeln :) min häst är inte så grov däremot.

Ganska bra däck
1 Gillar

Med tanke på det ganska rimliga priset är detta däck väldigt bra. Jag är otroligt nöjd. Eftersom däcket inte har några spännen kan det användas på resa, men jag använde det också i stallen på sensommaren, och det fungerade mycket bra med ett däckbälte. Det är också väldigt trevligt och mycket trevligt att titta på, jag har det i mörkblått och det är väldigt vackert

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.