Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze Vail ulltäcke

Produkt-ID: 24611

kr 1.290,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Lägg till en brodering
Lägg till en brodering
Placering av broderi *
Broderitext *
Klicka här för att se teckensnitt, färger och mer!
Storlek *
Teckensnitt *
Färg *
Form *
Köp också
Horze Vail ulltäcke
kr 1.290,00
Horze Vail ullhalstäcke
kr 399,00
Horze Vail ulltäcke
Beskrivning

Beskrivning

Vackra, fylliga blå nyanser med klassisk ulldesign ger detta täcke en elegant stil.


Alla vill göra en entré när deras häst går ur transporten på tävlings- eller utställningsdagen. Det här täcket har den effekten och är ett vackert val när du vill visa upp din häst. Det tjocka ulltäcket har gott om detaljer och god passform. Ull med andasfunktion håller din häst varm under resan men är också utmärkt som svettäcke. Kvalitetsutförande till ett bra pris.


Egenskaper:


  • Andasfunktion
  • Perfekt för brodyr
  • Värmande ull
  • Avtagbara gjordar
  • Hals säljs separat (produkt #24613)

Teknisk beskrivning:


85 % ull, 15 % polyester.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C på ullprogram med endast lätt centrifugering. Använd vanligt tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Lufttorkas. Torktumlas ej.


Användning:


Ett perfekt täcke för tävling och resa. Det här ulltäcket ser proffsigt ut och är utmärkt när du vill att din häst ska synas.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

nöjd
1 Gillar

Trevligt däck som ser bra ut, kanske lite överdrivet men fick försäljning. Är rymlig och bra i storlek och lever upp till förväntningarna. Detaljerna ser bra ut och omslaget är väldigt vackert.

Trevligt robust ullfilt
0 Gillar

Tyvärr var det göra utan hals, det verkar höra på bilderna, därmed mitt val för denna filt. Kanske användbart i texten att det är utan hals. Så jag skickade tillbaka det.

Bra produkt!
0 Gillar

Jag älskar den här produkten, perfekt för kylning av hästen efter åkturen. Trevligt och tjockt för kallare väder Jag har använt den här även under regnplattan, håller honom fin och torr under. Jag rekommenderar den här produkten!

Mycket trevligt omslag
0 Gillar

Materialet är vackert, det är varmt och färgen är också fin. Vid nackdelar är det dåligt klippt vid axlarna och det tillåter inte rörelse. Det är också ganska tungt.

Bästa ulltäcken ännu!
0 Gillar

Jag har just fått detta matta i posten i början av veckan och jag älskar det! Jag försökte det på min häst idag och det ser så elegant ut på honom! Jag kommer att göra en ny beställning för nackstycket så att han har hela uppsättningen. Anledningen till att köpa det här ullteppet i år är för att jag kommer att ta honom till utställningar och han kommer att rakas. Jag vill bara att han ska ha full täckning när det blir kallt efter varje åktur. Åh och min kille bär en 81 "och det passade honom perfekt!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.