Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!

Farnam Supermask II, med öron mesh med kant

Produkt-ID: 302793

kr 799,20
kr 999,00
(Priset inkluderar moms)
Farnam Supermask II, med öron mesh med kant
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Farnam Supermask II, med öron mesh med kant
Beskrivning

Beskrivning

Exklusiv dubbelknäppning. Knäppningen gör att SuperMask® II sitter kvar dubbelt så länge jämfört med andra huvor. Håller flugorna bort från ögonen utan att störa synen. Används som solskydd för att skydda ögon och huvud. Hjälper till vid läkning efter en ögonskada. Miniature Horse flughuva har justerbar nack- och käkknäppning som gör att den passar de flesta miniatyrhästar i storlekarna A och B.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.