Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Horze flughuva i mesh med spandex

Produkt-ID: 22827

kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Horze flughuva i mesh med spandex
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze flughuva i mesh med spandex
kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze flughuva i mesh med spandex
Beskrivning

Beskrivning

Extra stretch ger denna heltäckande flughuva en perfekt passform.


Välj denna välsittande flughuva i mjukt Lycra-tyg som ger en perfekt passform och njut av härliga ridturer i sommar, även när det är mycket flugor. Skir och genomskinlig flyghuva som inte försämrar hästens sikt när du rider. När din häst bär den här flughuvan får du en mycket säkrare och lugnare ridtur eftersom hästen inte behöver irriteras och slå med huvudet för att undvika irriterande insekter. Flughuvan kan bäras över eller under tränset. Denna supermjuka och välsittande flughuva i mesh skaver inte och håller hästens huvud svalt, och de stretchiga dubbelsömmarna ger både utrymme och håller huvan borta från hästens ögon och tinning. Meshtyget runt öronen och ögonen gör det bekvämt för hästen och hindrar inte hästens sikt.


Egenskaper:


  • Prisvärd flughuva
  • Fint svart meshtyg håller flugorna borta från huvud, öron, ögon och käke
  • Mjuka, fleecefodrade kanter ger skön komfort. Justerbar rem för enkel användning.
  • Meshtyg runt öronen och ögonen för hästens komfort
  • Kan användas under eller över tränset

Tvättråd:


Maskintvättas kallt. Använd normala tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Låt lufttorka, får ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
3.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Generera hästens ögon
0 Gillar

Min häst slutade med 2x ögoninflammation eftersom nätet gick in i hans ögon. Riktig skoprodukt! Dessutom blir det elastiska tyget snabbt löst och blir för stort.

Storlek: Normal
Verkligen ringa
0 Gillar

Denna flygmask håller enormt dåligt och röker direkt in i hästens ögon eftersom det inte finns något att hålla den borta från ögonen eftersom den är väldigt mjuk.

Storlek: Liten
Stående mask från flugor
0 Gillar

Bekväm, och viktigast av allt, den nödvändiga elastiska masken för flugor, jag köpte den i början av sommaren, av erfarenhet konstaterar jag att den bärs utan problem, fästs säkert, flugor har verkligen inte tillgång till ögonen.

Sitt dig fast
0 Gillar

Vi köpte en i kolv och en i sin helhet för två av våra hästar, som använder den storleken, men det som spandex strammade ganska mycket så att de inte kunde gå med det.

Storlek: Normal
Rekommenderas INTE
0 Gillar

Min häst började klåda över huvudet efter att ha bära den i några timmar, och ett öga var svullet och fullt av gnugga efter att ha fått masken i ögat.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.