Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze flughuva i mesh med spandex

Produkt-ID: 22827

kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze flughuva i mesh med spandex
kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze flughuva i mesh med spandex
Beskrivning

Beskrivning

Extra stretch ger denna heltäckande flughuva en perfekt passform.


Välj denna välsittande flughuva i mjukt Lycra-tyg som ger en perfekt passform och njut av härliga ridturer i sommar, även när det är mycket flugor. Skir och genomskinlig flyghuva som inte försämrar hästens sikt när du rider. När din häst bär den här flughuvan får du en mycket säkrare och lugnare ridtur eftersom hästen inte behöver irriteras och slå med huvudet för att undvika irriterande insekter. Flughuvan kan bäras över eller under tränset. Denna supermjuka och välsittande flughuva i mesh skaver inte och håller hästens huvud svalt, och de stretchiga dubbelsömmarna ger både utrymme och håller huvan borta från hästens ögon och tinning. Meshtyget runt öronen och ögonen gör det bekvämt för hästen och hindrar inte hästens sikt.


Egenskaper:


  • Prisvärd flughuva
  • Fint svart meshtyg håller flugorna borta från huvud, öron, ögon och käke
  • Mjuka, fleecefodrade kanter ger skön komfort. Justerbar rem för enkel användning.
  • Meshtyg runt öronen och ögonen för hästens komfort
  • Kan användas under eller över tränset

Tvättråd:


Maskintvättas kallt. Använd normala tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Låt lufttorka, får ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
3.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

4 Gillar

Perfekt för hästar som inte rullar. Min häst hade sin en vecka. Nästa säsong måste jag ha köpt ett lager.

En idealisk antiflyghatt
3 Gillar

Några på reserven när förvärvet av detta mössa som verkade priori komplicerat för att sätta min ponny, hyperkänsliga öron, ändrade jag helt tankar när jag kunde prova det! Detta lock är faktiskt väldigt lätt och genomskinligt för en extremt enkel användning! inte bara är det lätt att hantera, utan det är extremt bekvämt för hästen vars syn inte är nedsatt. Även om det är lätt att installera, är det ändå omöjligt för hästen att ta bort eller ta bort den som den skulle kunna göra med en skrapmodell. Jag rekommenderar den här hatten utan att tveka.

Super för pengarna
1 Gillar

En superflugmask av ett trevligt elastiskt tyg. Det vill säga, jag kunde nästan sitta en av dem i en ponny på en häst ... De sitter perfekt och det finns ingenstans flugor för att komma åt hästens övre del av huvudet.

besviken
1 Gillar

Jag köpte den här masken som berättade för mig att min ponny inte skulle kunna ta bort den eftersom denna hatt är som en andra hud och väl nej. Nästa morgon hade han den över huvudet. Och då, det faktum att det är så bräckligt inte sätter sig, snurras överallt, hål tvingas spela sömmerska eftersom flugorna kommer tillbaka inuti. Riktigt besviken över produkten.

FABRIC TOO END
1 Gillar

Det perforerade nätväven är mycket för tunt. Våra två hästar rev en på första dagen, den andra på en vecka. Denna produkt har varit obrukbar direkt efter köpet.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.