Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze flughuva

Produkt-ID: 22817

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze flughuva
Beskrivning

Beskrivning

Håll irriterande flugfän borta med den här heltäckande flughuvan.


Flughuva av mjuk polyestermesh med fleecekanter för en smidig, skön känsla mot hästens huvud. En smart öppning i nacken gör att luggen kan hänga fritt för extra bekvämlighet. Lätt att fästa med enkel kardborreknäppning under käken.


Egenskaper:


  • Hållbar och bekväm flughuva för användning i hagen
  • Snygg och enkel
  • Poly for ultimat hållbarhet
  • UV-skydd
  • Fleecekanter för rejäl komfort
  • Vattenavvisande

Tvättråd:


Maskintvätt, ljummet vatten med liknande färger. Sträck till ursprunglig form och låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Prisvärd
4 Gillar

Prisvärd flughuva, bra passform med undantag för öronen som jag antar är skapta för någon sorts halvåsna. En bagatell. Den stora nackdelen är dock färgen. Vems idé var det att producera en grön flughuva? Nog för att det också är en motionsform att springa runt och leta efter flughuvor i sommarhagarna, men det är inte en sport jag tycker behöver göras svårare genom kamouflage. När man väl hittat huvan och fått på den på hästen igen är den bra.

Bra sak
1 Gillar

Valuta för pengarna helt klart topp. Robust material, passar bra, bra passform.

bra, billigt
1 Gillar

mjuk, slitstark, storleksanpassad, kardborrstabil, färg dålig, svår att hitta i gräset, ljust skulle vara bättre i solen, ögonavlastning bra, är sällan förlorad, tyvärr med Schopfloch, då kriebelmücken bryter och skrubber, stänger jag hålet med ett nät som är lätt att reparera behövs sällan, tvättbart vid 40 grader, är ett av mina bästa

1 Gillar

Toppflugmask! - bra passform (det finns inga flugor under, ögonen är fria!) - mycket hållbart kardborrfäste - håller även med hästar som gillar att rulla och ofta - tvättas i maskin vid 30 grader utan problem - bra valuta för pengarna

1 Gillar

Den bästa flug/vid skyddshuva jag haft och har provat en del då min häst har stopp i sin ena tårkanal och ögat rinner för minsta blåst/sol. Med hjälp av daglig anv, är han nästan besvärsfri. Bara positivt ++++/ Mona :)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.