Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze flugpannband med mesh

Produkt-ID: 22828

kr 99,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze flugpannband med mesh
kr 99,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze flugpannband med mesh
Beskrivning

Beskrivning

Pannband med fransar som du fäster i grimman.


Förlänger hästens pannlugg och hjälper till att hålla flugorna borta i hagen. Lätt att fästa i grimman och ger mer luft och frihet än en heltäckande flughuva.


Egenskaper:


  • Lätt flugpannband med fransar
  • Perfekt att använda i hagen
  • Meshtyg vid öronen
  • Kardborreremmar

Teknisk beskrivning:


100 % polyester.


Tvättråd:


Maskintvättas kallt. Lägg flugpannbandet i en gammal nylonstrumpa för att skydda den under tvättningen.


Genomsnittligt betyg
4.2
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fantastisk produkt!
2 Gillar

Fick två av dessa för mina hästar. De fantastiska underbara produkter. Mycket bekvämt för hästen, nätet över öronen möjliggör mycket luftflöde. Den elastiska insatsen på halsspärren är en fantastisk funktion. Min sto älskar att bära hennes när vi åker.

Inte perfekt att lämna dem på ängen, men perfekt att åka med.
1 Gillar

Inte perfekt att lämna dem på ängen, men det är den första användningen vi vill använda. Håll inte särskilt på grund av att underhalsen är för stor, det bör förväntas skrapa hela halsens längd. På alla mina hästar efter 24 / 48h fann jag dem under ganaches "halsband", så inte topp. Så de måste gå på den medan de betar och sliter alla fransar och kopplar bort plastringen i halsen, vilket kan vara mer solid som en söm och åtminstone metall. I + var försiktig eftersom för stor storlek, häststorlek (full) oanvändbar även på stora hästar med stora huvuden, (jag har en mare SF på 1,70m), så ta storleken nedan. Jag lägger dem Cob och det är perfekt som en storlek, utom fortfarande för djup hals som inte kan repa längre. Så jag har tre kepsar för att överlämna mig och säga mig själv för att inte längre lämna dem i ängen och åtminstone använda dem för att skydda dem montera utomhus, och där är det verkligen perfekt mot flugor och korgar om pinsamt. Synd att det för pre inte sticker, jag tycker det är en bra idé och en bra kompromiss mellan framsidan av enkla fransar och en full ansiktsmask som förändrar den goda utsikten. Du måste verkligen förbättra underkläderna så att den passar bättre i ängen genom att kunna skrapa längs hela sin längd utan begränsning, särskilt på den ponnistorlek som den är så lång som på hästmodellen Full eller Cob det skulle till och med vara nödvändigt att repa tillbaka till toppen av huvudet på toppen av locket, eller för att göra det kortare, eftersom det för ponnyer annars går det inte alls för mycket för länge. Men om den inte är monterad är den perfekt.

Älskar dessa!
1 Gillar

Jag har precis fått några av dessa för mina hästar och jag älskar dem! De passar bra och jag har inte haft några problem med dem hittills. Fin produkt!

Nöjd med artikeln
1 Gillar

Används när du är ute och hackar. Bra produkt. Ponnistorlek passar min häst som bär en full träns, så stor storlek.

Presdent
1 Gillar

Det är en bra idé, men tyvärr tar de andra stonarna dem av varandra.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.