Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze flugskydd för nos

Produkt-ID: 22809

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Horze flugskydd för nos
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze flugskydd för nos
Beskrivning

Beskrivning

Med detta enkla flugnosskydd slipper din häst irriterande flugor när du rider.


Sätt på det här flugskyddet på grimman, och håll bitande flugor borta från hästens nos. Du fäster skyddet med kardborreknäppning och kan användas både vid ridning och i hagen.


Egenskaper:


  • Flugnosskydd
  • Kardborreremmar

Teknisk beskrivning:


Material: 100 % polyester.


Tvättråd:


Maskintvätt 40°C.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

besvikelse
3 Gillar

Jag får min maskmask just nu, och bilden är absolut inte överens med produkten. Jag har redan beställt flera gånger på din webbplats, men har aldrig haft den minsta besvikelsen. Här är tyget, dess vävning, inte ens detsamma. Det är för stort, formlöst, riktigt nedslående .. Jag tittar på fotoillustrationen och förstår inte ens var de typer av brickor som vi ser på tyget kommer ifrån, när jag jämför med vad jag har i handen ... kort sagt, väldigt dåligt, jag kommer att ägna mer uppmärksamhet nästa gång. Plus, som sagt, han är verkligen väldigt, väldigt lång, och ändå har min häst ett stort huvud. Bilder som kommer

Super!
0 Gillar

Tillräckligt stor och uppfyller sitt syfte. Sitt ordentligt på grimman så att kopplingen inte är några problem med nässkyddet. Jag är nöjd.

Fantastisk produkt
0 Gillar

Den här har jag varit oerhört nöjd med. Jag var tvungen att hämta hästen tidigt från sommarbetet när hon solbrändes på mulen, då har jag använt detta här som skydd och såret har läkt helt smärtfritt. Det rymmer bra och tål mycket. Hästen han helt fint både äta och dricka med den här. Slåss glad!

Fru King
0 Gillar

Jag använder det här fluganätet på min ponnys huvuddel för kört arbete. Hon är mycket känslig för flugor och pollen och vanliga näsnät har alltid irriterat henne genom att flytta runt. Detta nät är tillräckligt robust för att hålla sig borta från näsan och har gjort en enorm skillnad för hennes ridande arbete och lycka.

Storlek på näsfliken
0 Gillar

Om du har en finare häst / noshäst, beställ ponnistorlek. Häststorleken var vägen för bred och lång för min arabiska, Morgan eller Saddlebred. Ponnistorleken passar bra. Eftersom jag bara har använt den i en vecka kan jag inte intyga dess hållbarhet än så länge. Det sista varumärket som användes slitna ut genom bindningen och slogs sedan ut tills det var för kort för att ge täckning. Det var också det dubbla priset för denna artikel. Jag försöker det på mina vita förvirrade hästar att fungera som en solskärm. Förhoppningsvis kommer nätet att vara opak tillräckligt för att fungera i den applikationen.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.