SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Kavalkade flugmask utan öron

Produkt-ID: 308080

kr 229,00
(Priset inkluderar moms)
Kavalkade flugmask utan öron
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Kavalkade flugmask utan öron
kr 229,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Kavalkade flugmask utan öron
kr 229,00
Pharma ItchSlayer, 500ml
kr 149,00
Kavalkade flugmask utan öron
Beskrivning

Beskrivning

Flugmask utan öron, av finmaskig, slitstark textil. Med kardborrefäste, justerbar. Åtsittande passform på huvudet tack vare resårband fodrat med syntetiskt fårskinn.


Teknisk beskrivning:


Tillverkad av finmaskig, slitstark textil. Utan öron.


Genomsnittligt betyg
3.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Väldigt liten
0 Gillar

Köpte en i storlek M som brukar passa min häst, men huvan var så liten att jag knappt kunde knäppa den. Skulle säga gå upp 2 storlekar.. Annars enkel och basic flughuva.

Bra flugmask
0 Gillar

Har för min petite arabiska sto. M köpte. Har tillräckligt med utrymme i ögonen, och vid Ganaschen sitter hon också. Förresten, det här är den första flygmasken som min lilla kan lämna på sig - och det utan en halter. Jag beställde masken direkt igen, så jag måste byta när den andra är i tvätten. Aprospos tvätt, tror jag, masken kanske faktiskt inte i tvättmaskinen, lyckligtvis har den överlevt ändå ;-) Polstret börjar långsamt lösa lite av sig själv (men egentligen bara lite, fungera på inget sätt begränsat, och min Mare var tvungen att bära masken ganska lång dag och natt på grund av inflammerade ögon).

Storlek: Normal
bra mask, bra pris!
0 Gillar

Produkten med tanke på värdet för pengarna är topp! Min häst hade ett så stort huvud att jag var tvungen att byta till ett större - allt gick smidigt och den nya masken var snabbt tillbaka! :-) perfekt! :-) Den enda bristen är bara pälsen, som snabbt upplöses och fuzzles.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.