« Tillbaka / Teman / Flugskydd / Flughuvor & flugpannband

Kentucky Horsewear Classic Mesh flughuva med öron

379,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 8 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUMMER-SAVE
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 29.07.2024.
Färg: Black
Black Kentucky Horsewear Classic Mesh flughuva med öron
Silver Kentucky Horsewear Classic Mesh flughuva med öron
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Flughuvan Pro skyddar hästens öron, ögon och nos mot flugor och andra insekter. Det ger maximalt skydd mot insekter medan huvan inte är störande för hästen. Den perfekta lösningen för hästar som är väldigt känsliga mot insekter. Huvan kan användas i hagen och har en robust design robust för lekfulla hästar. Flughuvan är gjord av ett starkt men ändå väldigt andasbart meshmaterial. Flughuvans nosparti är avtagbart, vilket ger dig möjlighet att välja hur mycket skydd som behövs. Öronen på flughuvan är gjorda av ett slitstarkt och mycket effektivt stickat flugnät. Detta ger erbjuder hästan en bekväm känsla runt öronen eftersom den är mycket lätt och har god andasfunktion. Huvan är tillverkad av ett starkt 100 % UV-skyddande meshtyg och lycra som inte tillåter några insekter att flyga in. Tack vare plast-passpoalen vid pannan berör huvan inte hästens ögon och behåller alltid sin ursprungliga form. Huvan stängs med dragkedja och tryckknapp. För att tvätta huvan, lägg den helt enkelt i tvättmaskinen i 30 grader.

Egenskaper:

  • Skyddar ögon, öron och nos Avtagbart nosskydd Stark, andningsbar, 100 % UV-skyddande mesh-tyg Huvan återgår till sin ursprungliga form

Produkt-ID: 345271

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: