Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Noble Equestrian Guardsman flughuva utan öron

Produkt-ID: 316520

kr 251,30
kr 359,00
(Priset inkluderar moms)
Noble Equestrian Guardsman flughuva utan öron
kr 251,30
kr 359,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Noble Equestrian Guardsman flughuva utan öron
Beskrivning

Beskrivning

Flex Spline-teknik skapar ett valv över hästens ögon. Perfekt komfort med fleecefoder i nacken och runt nosen. Avtagbar nosdel. UPF 25+ skydd. Profilerad nos begränsar att insekter kommer in i huvan. Ögla i nacken för förvaring eller användning med grimma eller träns. Stark dubbelsidig kardborreknäppning. Kraftig UV-belagd mesh med ripstop-skydd och anti-rub. Patentsökt design.


Genomsnittligt betyg
3.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

för stor
1 Gillar

också i S på ett stort Isi-huvud. Detta gör att bromsarna kan flyga in. Zt jag försöker förbättra det så att jag använder kardborrbandet på minsta möjliga storlek ut, vilket är väldigt opraktiskt och hjälper, hästtiderna rausstellen gör det tyvärr, som Klett låtsas, eftersom det är så opraktiskt .. Vad som inte tillhör produkten, men tjänsten, är att det tog över två månader för att få flygmask, eftersom Horze 1 gånger med fel leveransadress skickades, sedan inte skickade sig själv igen och jag var tvungen att ordna om och som den tidigare beställda storleken var äntligen där och jag var tvungen att skicka tillbaka den, vilket inte fungerade med utbytet på slipen och jag var tvungen att ordna om. De mått som finns på flygmaskförpackningen, som du kan läsa när du äntligen håller dem i dina händer, är faktiskt en del av produkten, vilket gör det enklare, för med så långa leveranstider skulle det vara bra att vara rätt Beställningsstorlek för att kunna.

Mycket stor storlek
1 Gillar

Mycket besviken över storleken. Storlek M passar inte min sto på 1m55.

Bra mask
0 Gillar

Min häst gillar att avskjuta med sin mask så jag ville leta efter styrka och komfort. Priset är högt men kvaliteten följer ingenting att säga.

Bra köp
0 Gillar

Köpte huvan till mitt stora halvblod som inte kan ha ”vanliga” flughuvor då de trycker över ögonen. Hästen har xfull och tog även xfull i denna vilket var perfekt. Denna huva sitter bra och hästen tar ned huvudet självmant när den ska på vilket är ett gott betyg. Något stor runt nosdelen men i övrigt bra passform. En söm har släppt men det är förmodligen på grund av att hagkompisen tuggat på den. Hästen har även lyckats ta av sig huvan vid ett tillfälle utan att något spänne öppnats vilket aldrig hänt med annan Flughuva men i det stora hela är jag väldigt nöjd!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.