Nyheter & bästsäljare
Flugmedel till häst

Flugmedel till häst

Insektsskydd för hästar är nödvändigt för att upprätthålla optimal hälsa samt hålla insekterna borta. Insektsskydd är en grundläggande del för att hålla hästen frisk, och sjukdomarna samt infektionerna borta.
13 artiklar

Köp Flugmedel till häst på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Effektivt skydd mot flugor

Flyspray för hästar är ett populärt sätt att skydda din häst mot insekter under flugsäsongen. Det finns otaliga varianter av flugskyddsmedel, från rent växtbaserade produkter som motverkar insekter genom sin starka doft eller genom vissa växtbaserade ingredienser till sofistikerade och väl utformade kombinationer av effektiva ingredienser.

Flugskyddsmedel skyddar hästar i upp till flera timmar och håller flugor och hästflugor borta. De kan också användas som komplement till flugtäcken, eftersom sprayning kan ge ytterligare skydd på benen, halsen eller svansen och manen, områden som är svåra att täcka med flugtäcken.

Ytterligare funktioner hos flugspray för hästar

Vilken flugspray som passar dig är en smaksak, beroende på vilken doft du gillar eller vilken konsistens du föredrar. Naturligtvis beror det också på den avsedda användningen och hur länge flugsprayen ska och kan skydda din häst. Vissa sprayer har också ytterligare egenskaper, till exempel en vårdande eller kylande effekt som lugnar huden. Du kan också beställa vissa av dem i en refill förpackning till ett rimligt pris. Dessutom finns det olika sprayer och roll-oner för att passa dina och din hästs behov.

I vårt omfattande sortiment av flugskyddsmedel hittar du säkert rätt flugspray för din häst.