Köp Cavalor Sw-Itch, 500 ml | horze.se
Bästa Pris

Sw-Itch, 500 ml

kr 419,00
Priset inkluderar moms
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Partnerprodukt
Beräkna 3 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Sw-Itch, 500 ml
Beskrivning

Beskrivning

Cavalor Sw-itch är speciellt utvecklat för hästar med känslig hud med irritation eller klåda på grund av väderförhållanden eller insektsbett. Sw-itch skyddar din häst mot okontrollerad klåd och förebygger sommareksem eller klåda i svansen som inte är parasitrelaterad.
Cavalor Sw-itch är speciellt utvecklat för hästar som lider av åkommor under vissa årstider som t ex sommareksem. Sommareksem är ett resultat av en allergisk reaktion mot salivet av en mygga som är mest aktiv vid gryning och skymning under årets varmare månader (mars till oktober). Denna reaktion orsakar en ihållande klåda och får hästen att klia sig ändlöst. Alla hästar är inte allergiska mot detta saliv och därför reagerar alla hästar olika. Raser som islandshästar, shirehästar, welshponnier och frisiska hästar samt särskilda blodlinjer verkar vara mer mottagliga för allergin. Detta visar att allgergin verkar vara ärftlig. Anpassning av foder kan också påverka reaktionen. Begränsad mängd protein samt ökad mängd omega 3-olja har positiv effekt. För detta rekommenderar vi därför Cavalor Wholegain. Det finns ingen mirakelmedicin mot denna allergi så det gäller att utsätta hästen för minimal kontakt med denna mygga. Cavalor Sw-Itch håller myggan på avstånd och hjälper dig att hålla klådan under kontroll, så att din häst slipper att plågas.

FAQ:
Vad orsakar sommareksem? Sommareksem är en allergisk reaktion mot en särskild mygga som är mest aktiv vid gryning och skymning under de varmare månaderna på året. Cavalor Sw-Itch håller insekten på avstånd så att du kan hålla klådan under kontroll. Hur ofta bör man applicera Cavalor Sw-Itch? Detta beror mycket på graden av klåda samt miljön, vilket gör att dosen per häst varierar kraftigt. Vi rekommenderar en inledande applicering två gånger om dagen (morgon /kväll). Minska mängden efter hästens behov. Cavalor Sw-Itch kan även appliceras endast en gång i veckan i förebyggande syfte mot sommareksem.


Produkt-ID: 25629

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning