Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Effol Horse-Fly-Blocker +, 500 ml

Produkt-ID: 307715

kr 269,00
(Priset inkluderar moms)
Effol Horse-Fly-Blocker +, 500 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Effol Horse-Fly-Blocker +, 500 ml
Beskrivning

Beskrivning

Bli fri från hästflugor.


Dermatologiskt testade Effol Horse-Fly-Blocker + är en extra stark och mycket effektiv spray mot hästflugor tack vare kombinationen av akridin-baserade aktiva ingredienser och extra stark lukt. Detta flugspray har en långvarig effekt och har utvecklats i samarbete med Swiss Tropical Institute för att skydda mot hästflugor, fästingar, myggor och flugor, och har förebyggande effekt mot sommareksem.Ryttare i över 50 länder använder med förtroende Effol Horse-Fly-Blocker.


Teknisk beskrivning:


Innehåller: En kombination av picaridin-baserade aktiva ingredienser.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Okej, men lite ineffektivt
0 Gillar

Funktionell för att fördriva babybett och mygg, men har inte hjälpt till att förhindra bitt från bita. Den känsliga hästen har dock kunnat tåla daglig användning i cirka 2 veckor.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.