Flash Sale! Spara 12 % på hela din order *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Stassek Equimin Naturligt flugskydd, 500 ml

kr 239,00
(Priset inkluderar moms)
Stassek Equimin Naturligt flugskydd, 500 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Stassek Equimin Naturligt flugskydd, 500 ml
kr 239,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Stassek Equimin Naturligt flugskydd, 500 ml

Beskrivning

Luta dig tillbaka, må bra och njut av sommaren och glöm flugorna!Med Equimin® blir sommaren en riktig höjdare för både dig och din häst!Equimin® Naturligt flugskydd innehåller nästan uteslutande naturliga aktiva ämnen. Den omsorgsfullt utvecklade formuleringen anpassas regelbundet efter de senaste vetenskapliga rönen baserat på miljöförhållanden.Equimin® Naturligt flugskydd skyddar tillförlitligt din häst från flygfän i minst 6 timmar. I vanliga förhållanden Equimin® vattentät och svettresistent.Equimin® är helt giftfri och kan även användas på mycket känsliga hästar. Det har testats för hudtolerans och betraktas som mycket vårdande. Tack vare dessa egenskaper kan det förbättra välbefinnandet för hästar som lider av knott- och myggbett samt sommareksem. Equimin® görs av endast de bästa råvarorna som är föremål för ständiga högklassiga kontroller.Equimin®-flaskor är påfyllningsbara och spraypumpen kan återanvändas. Vi använder inga onödiga emulgeringsmedel. Det är därför du inte får glömma att skaka flaskan väl före användning.


Egenskaper:


  • På ett naturligt sätt
  • Vattentät och svettresistent
  • Tillförlitligt skydd i minst 6 timmar

Produkt-ID: 315566

Bästa fraktpris

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Lagts till i kundvagnen
Stassek Equimin Naturligt flugskydd, 500 ml
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.