Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!

Stassek Equisit forte Insektsskydd, 500 ml

Produkt-ID: 315568

kr 229,00
(Priset inkluderar moms)
Stassek Equisit forte Insektsskydd, 500 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Stassek Equisit forte Insektsskydd, 500 ml
Beskrivning

Beskrivning

En magisk kapsyl mot alla insekter! 20,6 % av Icaridine - Den mest effektiva formuleringen någonsin! 100 % äkta, utan dopingämnen, luktfri och mjuk mot huden. Skyddar människor och hästar direkt mot flugor, knott, hästflugor, fästingar. Equisit forte skyddar på ett tillförlitligt sätt alla människor över 2 år upp till 8 timmar mot alla tropiska och lokala flugor och knott, upp till 5 timmar mot hästflugor och upp till 4 timmar mot fästingar. Equisit forte skyddar hästar på ett tillförlitligt sätt upp till 24 timmar mot alla tropiska och lokala flugor, knott, hästflugor och upp till 4 timmar mot fästingar. Den skyddande effekten startar direkt efter appliceringen!


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.