Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Stassek Equisit forte Insektsskydd, 750 ml

Produkt-ID: 315569

kr 319,00
(Priset inkluderar moms)
Stassek Equisit forte Insektsskydd, 750 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Stassek Equisit forte Insektsskydd, 750 ml
kr 319,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Stassek Equisit forte Insektsskydd, 750 ml
Beskrivning

Beskrivning

En magisk kapsyl mot alla insekter! 20,6 % av Icaridine -Den mest effektiva formuleringen någonsin! 100 % äkta, utan dopingämnen, luktfri och mjuk mot huden. Skyddar människor och hästar direkt mot flugor, knott, hästflugor, fästingar. Equisit forte skyddar på ett tillförlitligt sätt alla människor över 2 år upp till 8 timmar mot alla tropiska och lokala flugor och knott, upp till 5 timmar mot hästflugor och upp till 4 timmar mot fästingar. Equisit forte skyddar hästar på ett tillförlitligt sätt, upp till 24 timmar mot alla tropiska och lokala flugor, knott, hästflugor och upp till 4 timmar mot fästingar. Den skyddande effekten startar direkt efter appliceringen!


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

stark anti equisit fluga produkt
0 Gillar

Jag gjorde ett första test (min sto är mycket allergisk) hon hade en väldigt stark reaktion med massor av blåsor, men jag kunde inte definiera om det kom från skurar före applikationen eller om det var produkten jag inte tänkt på att skaka. så jag gjorde ett andra test på en specifik region, och ingen reaktion. Produkten till området för att fungera bra. Synd att det inte finns i större kapacitet till ett billigare pris, flaskan används snabbt.

bra
0 Gillar

Det fungerar bra och är billigtThhhhhh hh hhvvvhhvhvc v. V

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.