Spara 15 % på valfri produkt från Horze och B Vertigo *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Trikem Renons Flugmedel, 1000 ml

Produkt-ID: 301561

kr 185,00
(Priset inkluderar moms)
Trikem Renons Flugmedel, 1000 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Trikem Renons Flugmedel, 1000 ml
kr 185,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Trikem Renons Flugmedel, 1000 ml
kr 185,00
Horze Horse Biscuits - Jordgubbe
kr 55,00
Trikem Renons Flugmedel, 1000 ml

Beskrivning

Renons Flugmedel har i flera år varit sveriges mest sålda insektsmedel för häst. Innehåller 5% Icaridin som ger fullgott skydd i upp till 5 timmar.Lämplig att användas under ridning eller kortare utevistelse. Håller de flesta flugor, myggor, fästingar och andra insekter på avstånd. Tillsatsen av propylenglykol motverkar uttorkning.Renons innehåller Icaridin som verksam beståndsdel och är den produkt som har testats mest omfattande av alla flug och insektsavvisande medel. Produkten finns i ett flertal medel för humant bruk och har använts i tre år som aktiv ingrediens i Renons Flugmedel med utmärkt effekt.Icaridin rekommenderas bl a av WHO för skydd inom malariainfekterade områden i hela världen. Icaridin har mycket låg toxiditet och ringa miljöpåverkan.


Teknisk beskrivning:


INNEHÅLL:Icardin 5 %.Citronellaolja.Lavandinolja.Propylenglykol.Emulgator.Avm. Vatten.


Användning:


Sprayas eller strykes ut med en svamp. Undvik ögon och slemhinnor.Kan även användas på boxväggar, i transporten etc.RENONS - är ofärgat och innehåller medel som motverkar uttorkning. Undvik stänk i ögon spola genast med mjuk vattenstråle i någon minut.


Bästa fraktpris

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (1)

Genomsnittligt betyg

5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!