Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Buzz-Off Full Neck täcke med hals

Produkt-ID: 300416

kr 587,40
kr 979,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Buzz-Off Full Neck täcke med hals
Beskrivning

Beskrivning

Buzz-Off Full Neck täcke med hals skyddar hästens kropp och hals. Magplattan ser till att täcket hålls på plats samtidigt som det skyddar buken mot insekter.


Egenskaper:


  • Det överlappande, vadderade och fodrade bogstycket ger överlägsen komfort och skydd
  • Bogveck ger utmärkt passform och rörelsefrihet för bogen.
  • Den unika, töjbara och avtagbara magplattan skyddar hästens buk och hjälper till att hålla täcket på plats
  • Svansskyddet ger svansen extra skydd
  • UV-skydd
  • Fästen för bensnören

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bekvämt och bekvämt
0 Gillar

Jag köpte denna filt för ett område där det finns många myggor och hästflugor. Det skär mycket bra, stängningarna är praktiska, det blir inte ens använt 24/24. Bukplattan är väljusterad, det faktum att den är elastisk gör att den kan pläteras väl. Liten platt för nackskyddet som tenderar att gå ner, en skrapa mer skulle ha varit bra. Det finns möjlighet att lägga frontalelastiken men det "drar" lite för mycket på framsidan och det är obligatoriskt att koppla ett lock för att det ska hålla. Nöjd med mitt köp och min sto mycket glad att inte trakasseras av insekter!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.