Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo*
Hämta koden

Horseware Amigo flugtäcke

Produkt-ID: 307498

kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
Horseware Amigo flugtäcke
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 6 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Amigo flugtäcke
Beskrivning

Beskrivning

Detta lätta flugtäcke med andasfunktion är gjort av stickat polyestertyg, och är mjukt och slitstarkt. Täcket har starka solreflekterande egenskaper och är ett bra skydd för vår- och sommarsäsongen. Förbättrad form för huvan för större och bättre skydd, extrastort svansskydd, bogveck, magskydd, klassisk frontknäppning, foder vid bogar och manke, avtagbart halsskydd.


Egenskaper:


  • Bogveck för god rörelsefrihet
  • Klassisk frontknäppning, fodrat vid bog och manke
  • Kryssgjordar
  • Avtagbar hals
  • Silverfärg som reflekterar solljus

Teknisk beskrivning:


Material: Det stickade polyestermaterialet är mjukt, absorberande och starkt med solreflekterande egenskaper.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Irgendwie hatte ich mir von der Haltbarkeit mehr versprochen
0 Gillar

Also ich habe die Decke gekauft weil ich sonst gute Erfahrungen mit horseware gemacht habe aber bereits nach 4-6 Wochen (24/7) reißt der Stoff an der Stelle wo die Kreuzgurte fest genäht sind ein also eine Frage der Zeit wann Das ganz auf reißt schade eigentlich Die Passform.ist super

Favoriten
0 Gillar

Favorittäcket av alla flugtäcken! Bra passform, avtagbar hals och slitstarkt! Det enda jag köper om jag vill att det ska hålla en sommar

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.