Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo + fri frakt! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Weatherbeeta Comfitec Airflow Combo med hals

Produkt-ID: 317412

kr 719,40
kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
Weatherbeeta Comfitec Airflow Combo med hals
Välj storlek Storleksguide
Weatherbeeta Comfitec Airflow Combo med hals
kr 719,40
kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Weatherbeeta Comfitec Airflow Combo med hals
kr 719,40
kr 1.199,00
Horze täckeshängare till boxdörren
kr 179,00
Weatherbeeta Comfitec Airflow Combo med hals
Beskrivning

Beskrivning

Mjuk, slitstark polyestermesh med magplatta och stort svansskydd för högkvalitativt skydd, elastiska inlägg för ytterligare komfort vid betning. Ezi-Clip frontknäppning, traditionella bogveck för rörelsefrihet, 210T nylonfodrade bogar, man- och svansskydd samt elastiska, justerbara och avtagbara bensnören.


Genomsnittligt betyg
3.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

MAL BEHANDLING PÅ STÄNGNING AV POITRAIL
1 Gillar

BESLUT AV MIN KÖP. FRAMSKRATCHEN INNEHÅLLER INTE OCH Täckningen har endast stängts med anslutningarna som händer min hästs poitrail. OCH DETTA ÄR INTE ETT HÄSTIGT FÖRETAGSFRÅGOR SOM EN VÄNDE HAR KÖPT DET SAMT TILL EN PONY OCH RESULTATET ER IDENTISK. SKADA FÖR JAG ÄNDRAS ATT HAR MER KOMFORT TILL BELLOWS, Jag KAN INTE SÄTTA DET SÅ. Jag letar efter en förlängning av poitrail men jag kan inte hitta den som korresponderar på HORZE och ingen sparar i augusti.

Mycket effektiv täckning
0 Gillar

Mycket luftig för att undvika svett, väl förpackad, lätt att tvätta, lätt men tätt nät för att skydda bitar. Ett mycket bra köp. Lycra-greppet ger flexibilitet att bete och axlarna hindras inte av bälgen

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.