Black Weekend - spara upp till 70 %!
Spara nu
Foderspann

Foderspann

Foderhinkar och -krubbor bör bytas ut när de börjar bli slitna för hygien, säkerhet och effektivitet vid fodring.
22 artiklar

Foderutrustning är utformad för att hästen ska kunna njuta av sina måltider i en ren och säker miljö.

Utfodring i en hink eller krubba på marken eller i en krubba fastsatt i boxen, är två säkra och hälsosamma alternativ. Hinkar från Horze kan monteras på väggen eller i hörnet i boxen, eller fästas vid staketet i hagen. Att ställa ut en krubba i hagen gör det möjligt för hästen att äta från marken utan att behöva få i sig skräp och smuts. Krubbor som går att hänga över staketet är lätta att flytta och ta med sig, och perfekta till hästar som går ute. Den enkla konstruktionen av hårdgummi gör det lätt att ta bort dem från staketet när det är dags att för rengöring.

Annan foderutrustning såsom hönät och hörack är kostnadseffektiva sätt att se till att hästen inte trampar runt i sitt hö.

Att utfodra hö på marken är enkelt och naturligt men med ett trevligt hörack samlar du ihop hästens hö och undviker spill, och det är lätt att fylla på. Ett enkelt hönät i transporten ger både underhållning och ett mellanmål till din häst när ni är ute och reser. Automatisk vattenkopp är ett bra sätt att se till att hästen har tillgång till färskt vatten vid alla tidpunkter. Viktigt är dock att kontrollera att hästen verkligen använder den.

Köp Foderspann på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Foderspann på horze.se nu!