Spara upp till 50 % på massor av produkter
Fodertillbehör

Fodertillbehör

Kattskålar är ett fint sätt att göra måltiden personlig och hålla kattmaten borta från övriga familjemedlemmar. Kattmatskålar finns i olika färger och stilar för att göra matplatsen speciell.
4 artiklar
Köp Fodertillbehör från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Kattskålar är perfekta för måltider.

En kattmatskål håller din katts måltider separata från den övriga familjens och underlättar matstunderna. Med en egen matskål behöver du aldrig fundera på vilken skål du ska använda för nästa måltid, utan kan lugnt sträcka dig efter kissens egen matskål. Specialdesignade kattmatskålar för torrfoder och blötfoder förväxlas aldrig med disk från människor. Välj en personlig skål för att ännu lättare skilja den från vanliga tallrikar. Ge katten en personlig kattskål, som inte blandas ihop med andra skålar.

Kattmatsålar gör matstunden enkel.

Kattmatskålar har den perfekta storleken för kattungens måltider och är lagom djupa, så att katten enkelt kommer åt sin mat utan att spilla på golvet. Kattmatskålar är gjorda så att katten enkelt kommer åt mat och vatten. Begränsa bakteriespridning genom att förvara kattskålarna separat från de skålarna som människorna använder.