Trikem Sport Trikem Vimital E-Plus, 1000g

kr 319,00
Priset inkluderar moms
15 % rabatt på din beställning
Kopiera koden: FIRSTLOVE
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 20.09.2021.
Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 3 dagar extra leveranstid.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 499 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

med tillskott av aminosyror och selen Komplett E-vitamintillskott med selen som behövs för att kroppen ska kunna metabolisera E-vitaminen. Innehåller Lysin och metionin som är viktiga essentiella aminosyror som bl a bygger upp och reparerar muskler, ben och mjuka vävnader. Selen, zink och mangan är spårämnen som behövs i näringsomsättningen och uppbyggnad av muskler.


ANVÄNDNING


E-vitamin har stor betydelse för att hästens muskelfunktion. Brist uppstår lätt vid kyla, foderbyten och dräktighet. Påverkar prestationsförmåga och uthållighet samt bidrar till hästens välmående. E-vitamin påverkar även blodtillförseln till musklerna genom att vara en viktigt del i rehabilitering av blodkärlen. Ensilerat hö är oftast fattigare på E-vitamin då syrorna vid ensileringsprocessen bryter ner vitaminen

DOSERING


30 ml/dag till stor häst (550 kg). Räcker i 50 dagar per kg. Övriga i proportion till kroppsvikt eller enligt veterinärs föreskrift.

INNEHÅLL per dos (20g)


  • E-vitamin 500 mg
  • Selen (selenmethionin 2 mg
  • Mangan (kelaterad) 1 mg
  • Zink (kelaterad) 1 mg
  • Lysin 1000 mg
  • Methionin 1000 mg

Produkt-ID: 25758

Läs recensioner:

Trikem Vimital E-Plus, 1000g