Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Harry's Horse höväska Adagio

Produkt-ID: 308936

kr 479,00
(Priset inkluderar moms)
Harry's Horse höväska Adagio
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Harry's Horse höväska Adagio
Beskrivning

Beskrivning

Adagio är en stark höväska i 600D nylon, en så kallad "slow feeder". Det speciella hålsystemet (5 cm x 5 cm) förlänger ättiden eftersom hästen inte kan äta lika fort. Höväskan kan enkelt fästas med de 2 tryckknapparna.


Teknisk beskrivning:


52 x 70 x 17.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Tålig och rymlig
1 Gillar

Bra produkt för en girig irsk kolv. Hepa tenderar att riva hönätet kraftigt, men denna höspåse tål även de hårdaste matgästerna. Cirka 6-8 kg hö kommer att läggas i påsen. Snabbspärrlåsarna gör det enkelt att fästa. Fyllning är också trevligt när väskan håller sig väl i form och inte passar in som många andra nät.

Älskar det!
0 Gillar

Köpte detta när alla andra höga nät gjorde så att min häst fick nacksmärta. Så jag letade efter en ny lösning eftersom han äter för snabbt och blir orolig på lådan på natten, så han behöver något att göra. Han har inte visat någon smärta i nacken sedan jag fick den här, och hålens storlek är helt perfekt! Mycket lätt att sätta högt och du har inte de irriterande slitbanan som alltid kommer i vägen. Och hästen kan inte fastna, vilket jag tycker är mycket viktigt! Rekommendera den här.

Hönät
0 Gillar

Gick sönder i ena hörnet efter en vecka. Lossnade helt från hörnet. Andra veckan lossnade andra hörnet och tråd har lossnat och gått sönder från de svarta remmarna. . Ingen bra kvalite alls!

Höll inte
0 Gillar

Ser mycket trevligt ut och skulle nog fungera bra, men de två jag köpte gick upp i sömmarna i de två olika tygkollektionerna redan efter 1 och 3 dagar. :( Mina hästar är inte särskilt våldsamma (har alltid grovfoder tillgängligt och en är en IS-nallebjörn) För djur när det gäller hållbarhet. Fick en ny, men har inte använt den ännu.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.