SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze gummikrubba, medium

Produkt-ID: 50515

kr 249,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Horze gummikrubba, medium
kr 249,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze gummikrubba, medium
Beskrivning

Beskrivning

Extremt hållbar. Utmärkt till användning i hagen.


Teknisk beskrivning:


Volym: 10L. Yttre diameter: 41.5 cm. Djup: 14 cm.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Flexibel matskål.
0 Gillar

Mycket flexibel. När lådan hade glömts bort i min hästs stall, fällde han den inifrån och ut på natten, men kunde återföra den till sin gamla form. Jag har haft matskålen i 5 år nu. bra kvalitet + prisförhållande. Rekommenderas verkligen.

Supermat skål
0 Gillar

Real Super Food Bowl Min ponny är inte alltid trevlig med skålen men den är oförstörbar. Den enda är dum att hon inte är rena efter ett tag. Men är en vara * - *

Storlek: Liten
oklanderlig
0 Gillar

Bra behållare, naturligt material, lätt att ta bort och tvätta: adjö skopor med sina farliga handtag och som välter! Det är bara synd att Horze inte längre erbjuder tygskyddet som gick till denna matare. Utmärkt produkt i slutändan.

Storlek: Liten
unkaputtbar
0 Gillar

Super skål, min häst har alltid krossat alla skålar, men den här gummiskopan är bara okrossbar! I över ett år är min häst på den, biter i och kan vara alla slags idéer. Och ändå brast inte skålen. När jag köpt skålen luktade gummi, så jag lägger den ut i två dagar. Efter det var lukten borta och min häst accepterade genast den. Stor är storleken. Min häst har utrymme att äta och känner sig inte sammandragad, det finns också plats för extra haikobbar och rödbetamassa, inte bara för den dagliga myseln :). Jag skulle köpa igen när som helst!

Storlek: Liten
0 Gillar

Mycket bekväm och praktisk matare! Det viktigaste är inte traumatisk! Och under mycket lång tid!

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.