Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze hönät, 8kg

Produkt-ID: 50521

kr 119,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze hönät, 8kg
Beskrivning

Beskrivning

Hönät med finmaskat nät. 13 ringar upptill och en ring nedtill. Rymmer ca 8 kg.


Teknisk beskrivning:


Material: polypropylen.
Maskstorlek: 7 cm.


Genomsnittligt betyg
3.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

frustrerande hönät
2 Gillar

Matningshålen är mycket mindre än ett traditionellt hönät, men något större än andra småhålsnät som jag har köpt någon annanstans. Nätet i sig är ganska långt, men är inte stort i diameter, vilket gör lastning av hö i det extremt svårt och frustrerande. Jag brukar sätta ner mina nät i en gammal (ren) gummihink, fälla topparna ner runt hinkens läpp och sedan fylla med hö. Allt jag behöver göra är att skala toppen uppåt, skjuta snöret nära och dra nätet ur skopan. Detta hönät från Horze är inte tillräckligt stort för att jag ska kunna slå runt hinken. Jag försökte andra sätt att fylla det, men allt visade sig vara svårt och mycket frustrerande. När du väl har fyllt det fungerar det bra. Men inte värt besvär om jag inte har något alternativ.

It doesn't hold 8 kg!!!!!
2 Gillar

First of all I want to say that the description is wrong....the description says that it holds approx. 8kg .... I have weighed 3,5kg.... It's quite different!!! I bought this hay net because it seems really big and practice....but it isn't!!! It has nice details, and durable material but it's very difficult put the hay in this net! The opening is too tightened and - in proportion - the net is too much deep.... It's really difficult push the hay up to the fund of the net!!!

Ganska ok
2 Gillar

Stabilt nätverk. Men det stör mig att ingen maskstorlek specificerades, men eftersom den säljs som tätt stickad trodde jag att den skulle fungera. Människorna mäts 5 cm, vilket är för stort för mig. Det är ändå användbart, men någonting stör mig ännu mer rörformad. Allt i allt, ok för priset.

Ägare
1 Gillar

Detta långsamma foderhögenät är värdelöst. En höflinga måste rivas isär för att passa in i den eftersom den är väldigt lång och NÅR. Horze kommer inte att byta ut det för mig.

Tja!
1 Gillar

Om du får 8 kilo måste du fylla två. Den passar in maximalt 4 kilo och du måste fylla verkligen. Jag kan inte säga något negativt om stabilitet.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.