SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze hönät, 8kg

Produkt-ID: 50521

kr 119,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze hönät, 8kg
kr 119,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze hönät, 8kg
Beskrivning

Beskrivning

Hönät med finmaskat nät. 13 ringar upptill och en ring nedtill. Rymmer ca 8 kg.


Teknisk beskrivning:


Material: polypropylen.
Maskstorlek: 7 cm.


Genomsnittligt betyg
3.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

För liten
0 Gillar

Hönan är ganska liten. Kanske skulle en liten ponny ha en halv natt. Det är också svårt att fylla eftersom det är så smalt och långt.

Tja!
1 Gillar

Om du får 8 kilo måste du fylla två. Den passar in maximalt 4 kilo och du måste fylla verkligen. Jag kan inte säga något negativt om stabilitet.

bra valuta för pengarna
0 Gillar

Jag äger två av dessa hönät. De är väldigt stabila och det passar bra in (om du har använts några gånger, till en början lite "tätt"). Pris / prestanda är helt rätt! Jag har två förstörande vallakor. De två haynetterna står upp :)

It doesn't hold 8 kg!!!!!
2 Gillar

First of all I want to say that the description is wrong....the description says that it holds approx. 8kg .... I have weighed 3,5kg.... It's quite different!!! I bought this hay net because it seems really big and practice....but it isn't!!! It has nice details, and durable material but it's very difficult put the hay in this net! The opening is too tightened and - in proportion - the net is too much deep.... It's really difficult push the hay up to the fund of the net!!!

Besvikelse ...
0 Gillar

Köpte det höga nätet i god tro att det innehöll 8 kg, som sagt. Var därför besviken när det rummet bara 2,3 kg, och därmed ganska värdelöst för mig.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.