JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze hönät, 5-7kg

Produkt-ID: 50527

kr 179,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze hönät, 5-7kg
kr 179,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze hönät, 5-7kg
Beskrivning

Beskrivning

Detta hönät i webbing är perfekt för resor eller i stallet.


Ett hönät i webbing med små öglor för långsam matning. Använd den för resor och häng den i transporten eller i boxen för att hindra hästar från att slösa hö eller äta från marken. Varje nät rymmer ca 5-6 kg hö.


Egenskaper:


  • Små öglor för långsam matning
  • Perfekt för transport
  • Rymmer ca 5-6 kg hö

Teknisk beskrivning:


100 % polyester.Maskstorlek: 5 cm.


Tvättråd:


Skölj med vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
3.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra sak!
0 Gillar

Jag köpte Horze reptil för långsam utfodring för min häst. Bra, hållbar sak. Som att nätet är litet. Mycket bekvämt när du transporterar en häst. Idag trampar höet inte längre med en repertoar, och det tar en häst en anständig tid. Tack för den underbara saken!

Dålig kvalitet
0 Gillar

Riktigt besviken. Det höga nätet är i bra storlek och bra material. Men dåligt gjord på toppen av det höga nätet. Öglorna lossar från toppen för att slutligen ta bort hela den tjocka svarta tråden.

Supreme Heunetz
0 Gillar

Det bästa hönetet jag någonsin har köpt. Jag vägde den där den var full. Den passar upp till 10 kg. Men då är det väldigt svårt. Så med 7 till 8 kg helt tillräckligt. Bra service, allt bäst. Köper bara dessa. Om du vill ha kvalitet måste du också vara beredd att betala något.

Stor och stabil
0 Gillar

Jag tycker det är fantastiskt. Gör ett mycket stabilt intryck och faller inte isär efter två veckors användning som vissa andra. Min lilla häst är upptagen med sitt hö så länge ...

Super praktiskt
0 Gillar

I kvalitet tog jag bort en stjärna, för mellan sömmarna och ackorden; länkarna håller inte och faller isär. För närvarande rör sig inte sömmarna. För soliditet att se med tiden. Det är bekvämt för djuret att äta långsamt. Jag tog det på kampanj. Med tanke på de arrangemang som ska göras för att stänga det, tycker jag är ett mycket pris.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.