Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze hönät

Produkt-ID: 50530

kr 219,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze hönät
Beskrivning

Beskrivning

Stort hönät av hållbar bomull.


Teknisk beskrivning:


Material: Bomull. Volym: 8kg.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra Reptuh
1 Gillar

Vi beslutade för våra hästar att köpa reptuh för att skydda hö från damm och för att rädda hö. De började leta efter en butik som säljer reptuher, hittade Horze-webbplatsen. Vi tittade på flera alternativ på Horze-webbplatsen, men beslutade att stoppa valet på bomullsreputa, köpet kostade oss ett litet pris, och det gav oss många fördelar. För det första, tack vare reptuha, trampar inte hästen det mesta av höet, som det var tidigare. Samtidigt beror överskotten på hö. För det andra är denna repertoar mycket stark, vilket innebär att den kommer att pågå länge. I allmänhet rätt köp för alla som har en häst. Jag råder denna butik att köpa.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.