Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze måttband

Produkt-ID: 50300

kr 79,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze måttband
Beskrivning

Beskrivning

Hjälper dig till korrekt utfodring. Plast.Med detta måttband kan du mäta ungefärlig storlek/omkrets samt vikt på din häst.Bruksanvisning:Ta måttbandet och mät omkretsen runt magen på din häst (bakom frambenen och manken). Därmed får du fram följande mått:1. CM: Bukomkrets i cm2. LBS:Den engelska enheten LB (pounds)3. KGS: Ungefärlig vikt i kg4. Handbredd: Hästens höjd i handbredder. 1 hand motsvarar 4" eller 10,16 cm.


Teknisk beskrivning:


Material: Plast.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lätt att använda - det fungerar!
1 Gillar

Eftersom jag inte alltid kan få hästskalan köpte jag viktmåttbanden för viktkontrollen däremellan. Hanteringen är enkel och för att få jämförelsevärden flera gånger i månaden är det tillräckligt. Det kan enkelt appliceras av en person och eliminerar komplicerade formelberäkningar. Du måste bara sätta den på samma punkt (magomkrets), annars har du fel värden.

Viktmåttband
1 Gillar

Uppfyller mina förväntningar fullt ut, men jag skulle vilja ha en bruksanvisning med :-)

vikt måttband
1 Gillar

Jag har intrycket av att det är exakt eller åtminstone bra att känna igen förändringar. Att hantera ganska enkelt. Jag uppskattade min häst till 500 kg och mätte 500 kg. i andra hästar i stallen var det mest exakt. vissa var redan i balans. ser tuff ut.

0 Gillar

Ett bra verktyg för att följa utvecklingen av hästens vikt. Lätt att använda, tar inte plats i grooming väskan!

0 Gillar

Om du förstår det, ett superlätt sätt att bestämma hästens ungefärliga vikt! Betygsjuka och överviktiga hästar är en klok investering, lättare än någonsin att åka till en våg!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.