Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Multifeeder hönät, 225 x 300 cm, LARGE

Produkt-ID: 50529

kr 579,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Multifeeder hönät, 225 x 300 cm, LARGE
Beskrivning

Beskrivning

En standardhönät som rymmer en rundbal.


Egenskaper:


  • Det här hönätet är stort tillräckligt för stora balar
  • Storleken är generös men kan enkelt justeras genom att knyta om repen till önskad storlek

Teknisk beskrivning:


100 % polyesternylon.
Mesh-öglor: 6 cm.


Genomsnittligt betyg
3.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Rundbalshögenät
2 Gillar

Jag gillar dessa eftersom de inte är dyra så jag känner mig inte så illa när hästar oundvikligen sätter ett hål i det. De är inte alltför hållbara och storleken verkar något slumpmässiga (jag har ännu inte köpt två som är lika även om de beställer samma nummer) men de är lätta, enkla att använda och de fryser inte och blir styva på vintern, eller gnider håret från hästarnas pussel som några dyrare nät jag försökte.

Mycket kapacitet
1 Gillar

Högnätet har höbalar upp till en diameter på 160 cm, men växer inte 100%. Tyvärr en vecka till för att registrera de första defekterna. Eftersom maskor är trasiga. Ändå är prisutvecklingen korrekt. Skulle köpa det igen.

För stor för en normal rund bal ...
0 Gillar

Det här är så enormt att jag tror att jag kunde passa 2 rundbalar i den. Jag använde den på marken och nu har den flera hål. Jag försökte den i den runda balmataren jag har och det är fortfarande för stort. Jag antar att jag borde ha mätt balarna som jag måste matcha storleken bättre, men jag gick med produktbeskrivningen. Hålen är också enligt min mening för stora för att verkligen bromsa dem. Inte fruktansvärd kvalitet, men inte den hårdaste heller, jag antar att det är anledningen till att andra nät är mer än 2x det här priset.

Ingen beställer inte.
0 Gillar

Jag beställde två nät de hade fyra dagar sedan jag reparerade dem och jag tror att inom en månad skräp, beställ mer solid

Mina favoritnät
0 Gillar

Dessa är fantastiska. Lätt, lätt att dra från lera eller snö. De får hål men enligt min erfarenhet gjorde de mycket dyrare, så jag är glad. Jag får över ett år från ett. Sparar mer än det i bortkastat hö.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.