Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Slow Feeding hönät

Produkt-ID: 50522

kr 269,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Slow Feeding hönät
Beskrivning

Beskrivning

Hönät med små maskor för långsam fodring. Håller höet inne bättre och låter hästen arbeta mer för fodret.


Egenskaper:


  • Innehar 8-10 kg

Teknisk beskrivning:


Material:: 100% nylon. 90 x 120 cm.Maskstorlek: 3 cm.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Intressant produkt
2 Gillar

Bra produkt, solid, lätt att hänga med karabinhuggare. Jag skapade en spridare som gör det enkelt att fylla den när den är ansluten.

Långsam matande eländiga farkoster
2 Gillar

Nätet är smart designat och fungerar bra; med undantag för att alla sömmar som håller "kantbandet" på plats sys med extremt ojämn och rökt snabbt. Mer än en 6mm lång söm, med sömmar som stoppade, inte fästes, började någon annanstans; sprang från kanten på bandet många gånger och får helt enkelt banan att falla isär länge innan materialen verkligen är slitna. Jag har reparerat mig själv med att sy den igen; men är besviken över en sådan usel kvalitet.

Hay Net
1 Gillar

Nätet har hållit exakt 2 dagar, då hade min något alltför ätna Hafi tagit två stora hål. Inte lämplig för Hafiś nylon är för tunn.

Ganska omöjligt att klara sig utan.
1 Gillar

För oss med mycket exakta hästar är detta ganska hållbara nät en hjälp. Det håller sig väl på höet och därför har hästen den mat som finns tillgänglig länge. Det är lätt att lägga på och fylla. Jag har köpt små karbinhake för att sätta i toppen eftersom snören som kommer att stänga nätet tyvärr inte håller länge hos oss. Och om du har en häst som gillar att ta på sig utmaningar för att få tag i sitt hö, hittar den snabbt ett sätt att komma ner i nätet från toppen. Det är därför jag stängde den med karbinhake. Nätet rekommenderas starkt härifrån.

Dessa är de BÄSTA långsamma matarväskorna!
0 Gillar

Jag beställde två av dessa för 2-3 månader sedan och de är fantastiska! De är enorma! Kan enkelt innehålla 2 flingor av fluffat hö och förmodligen 3-4 flingor av komprimerat hö. Mycket bra köp för pengarna! Håller mycket bra med mina två ston som inte är tyst, mjuka ätare. Mer som dammsugare, därmed behovet av höpåsar!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.