JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze Zofty hopvikbar foderhink, 14 liter

Produkt-ID: 50513

kr 89,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Horze Zofty hopvikbar foderhink, 14 liter
kr 89,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Zofty hopvikbar foderhink, 14 liter
Beskrivning

Beskrivning

En hink för 100 syften!


Den praktiska 14 liters hink är en nödvändighet i stallet. Den kan säkert användas på minst hundra olika sätt. Använd den för förvaring av ryktsaker, vårdprodukter eller kanske tävlingsutrustning som t ex ben- och svansskydd eller varför inte använda den för att blanda vatten och schampo i när hästen ska tvättas! Den här hinken kan användas till allt möjligt! Bjud dina hästvänner på en hink med äpplen från frukthagen!


Egenskaper


  • Hållbara handtag
  • För blandning av foder eller förvaring av saker
  • Hållbar plast
  • 14 liter

Detaljer


  • Hållbar plast
  • 14 liter
Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Dålig hållbarhet i kylan.
0 Gillar

Håller inte alls i kylan. Använder mina som krubbor i hagen. Köpte tio stycken före jul och mindre än en månad senare, är enbart en i funktionsdugligt skick.

Tyvärr inga bra upplevelser
0 Gillar

Vi köpte nyligen två sådana hinkar. Tanken var att helt enkelt ha hinkar som är oförstörbara och ingenting kan hända. Vi lärde oss snabbt ett bättre sätt. Den första skopan har en spricka i sidled efter några veckor. Horze tog sedan tillbaka det. Den andra hinken hade några veckor senare två små hål och var därför värdelös. Horze tog emellertid inte tillbaka den här skopan eller så skulle vi behöva skicka tillbaka den på vår egen bekostnad. När det gäller upplevelsen kan vi bara råda mot att köpa dessa hinkar. Det billigare alternativet (som vi har gjort tidigare och nu gör det igen i framtiden så) är billiga hårdvarubutiker. Ta bara bort metallhandtaget och du har för 1,79 ¬ en stor hink.

Love this little bucket
0 Gillar

Dunno about the durability but for this price I don't really worry that much. It's very pretty, light and easy to use. I use it to feed or water my horse, but mostly, when it's not in use, to store brushes and tack. Easy to clean and bend to store in tight places.

Tyvärr inga bra upplevelser
0 Gillar

Vi köpte nyligen två sådana hinkar. Bakgrundsidén var, eftersom hinkarna är flexibla och inte har något metallhandtag, att du kan lämna dem i lådan att äta även utan vad som kan hända. Den första skopan hade redan en spricka på sidan efter 14 dagar. Den andra hinken har ett hål några veckor senare. Sammantaget så att båda hinkarna inte är riktigt gamla. Tidigare hade vi hink från hårdvaruhandeln för 1,79 € stycket. De varade mycket längre. Vi kommer nu att köpa dem igen och helt enkelt ta bort handtaget.

Tyvärr inget mycket positivt
0 Gillar

Vi har nyligen beställt två sådana hinkar ibland till och med hinkarna för att äta utan samvete i lådan för att kunna stå. Den ena skopan hade redan en stor spricka efter 14 dagar, den andra har ett hål nyligen. Bara för att undvika det beställde vi de flexibla hinkarna. Tidigare hade vi Baumarktteimer för € 1,79 / St. Den höll mycket längre. När du tar bort metallhandtaget kan ingenting egentligen hända. Vi betalade vår lärling ...

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.