Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Horze Zofty hopvikbar foderhink, 30 liter

Produkt-ID: 50514

kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris

Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.

Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Zofty hopvikbar foderhink, 30 liter
Beskrivning

Beskrivning

En hink för 100 syften!


Den praktiska 30 liters hink är en nödvändighet i stallet. Den kan säkert användas på minst hundra olika sätt. Använd den för förvaring av ryktsaker, vårdprodukter eller kanske tävlingsutrustning som t ex ben- och svansskydd eller varför inte använda den för att blanda vatten och schampo i när hästen ska tvättas! Den här hinken kan användas till allt möjligt! Bjud dina hästvänner på en hink med äpplen från frukthagen!


Egenskaper


  • Hållbara handtag
  • För blandning av foder eller förvaring av saker
  • Hållbar plast
  • 30 liter

Detaljer


  • Hållbar plast
  • 30 liter
Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Hållbar och multifunktionell!
0 Gillar

En jättebra krubba/hink/förvaringsbehållare som har hur många funktioner som helst. Det handlar bara om vad du stoppar i! Funkar jättebra att ha både som vattenhink och höhink. Till äpplen, borstar, täcken, prylar. Vad som helst! Jättenöjd med den! Det enda negativa jag kan komma på är att den kan vara lite "läskig" i början om man väljer en skrik färg.

Rolig och hållbar produkt!!
0 Gillar

Rolig Gummihink i olika och roliga färger som funkat super bra som "bada fötter på sin häst" Då vi bara har kalvatten i spolspiltan. Jag kokar upp vatten, häller i med kalvatten å stppar ner hästensben. Han kan sparka och trampa och ställa sig så mycket han vill för den skadar inte honom och han kan inte skadda den förutom då han har broddar. Det extra bra är att handtagen är mindre än vanligt på dessa och gör att hantagen inte kan fastna runt hoven. 5 av 5 stjärnor av mig! ör riktigt nöjd! Har en stor röd och en ganska liten rosa som kmr någon annanstans ifrån! ;)

Kanonbra
0 Gillar

Har hållit mycket bra trots hårdhänta hästar. Använder den till både till vatten och kraftfoder.

Super Futtereimer
0 Gillar

Der Eimer ist aus stabilem flexiblem Material und hält auch was aus. Durch den hohen Rand super als Futtereimer zu verwenden. Leicht zu reinigen.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.