Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Shires hönät, 127 cm

Produkt-ID: 318677

kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Shires hönät, 127 cm
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Shires hönät, 127 cm
Beskrivning

Beskrivning

Hönät som passar både till hö och hösilage. Små hål säkerställer att höet varar längre och förhindrar slöseri och spill på golvet.


Teknisk beskrivning:


Hålstorlek: 5 cm +/- 0,5 cm.
Längd när det är fyllt: 127 cm långt.
Kapacitet: 9,5 kg.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fin hög netto
0 Gillar

Har köpt Shires höga nät tidigare och varit väldigt nöjd med det. Detta höga nät är smalare än väntat och det är lite mer besvärligt att pressa flingor från den höga bollen ner, men nätet fungerar helt fint. Något mindre storlek än jag förväntade mig.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.