Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Robinson Animalintex

Produkt-ID: 25097

kr 129,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Robinson Animalintex
Beskrivning

Beskrivning

Antiseptisk kompress (20x30 cm) för sår, svullnader, inflammation och andra hudproblem. Lätt att använda. Bruksanvisning bifogad. EU=EN-DE-FR-ES-IT


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fantastiskt !!
1 Gillar

Detta är en produkt som jag är mycket nöjd med. Lätt att använda och supereffektivt vid behandling av otäcka sår. Behöver inte annat än rent rinnande vatten, djurindex, flexibandage och fleecebandage som skydd. Toppen !!

Framgångsrikt, ett mirakelkur vid allvarliga fall!
0 Gillar

Animalintex är lyckligtvis online på Horze som kan beställas; annars svårt att köpa. Sedan jag först använde den för över 10 år sedan, är jag helt nöjd. Den är lätt att hantera (hittills har jag bara provat den kalla behandlingsvarianten), med irriterade fästlockböjningar med svår inflammation helt enkelt blöt i kokt vatten och fixa det med bandage och våtservetter. Kompressen kan tas 2-3 gånger. Inflammationen "praktiskt taget", efter två dagar är benet klart igen och huden läkt. Animalintex är dopningsfritt och kan därför lätt användas i sport. Jämfört med andra handlare är Animalintext billigare på Horze 1 Euro!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.