Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Trikem Radicin Hästsalva (fd. karledsalva), 75 ml

Produkt-ID: 314764

kr 99,00
(Priset inkluderar moms)
Trikem Radicin Hästsalva (fd. karledsalva), 75 ml
Välj storlek Storleksguide
Trikem Radicin Hästsalva (fd. karledsalva), 75 ml
kr 99,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Trikem Radicin Hästsalva (fd. karledsalva), 75 ml
Beskrivning

Beskrivning

För vård av karleder och mindre sår RADICIN Hästsalva - är en milt antiseptisk salva för vård av karleder och mindre sår. Förhindrar sprickbildning och förhårdnader. Innehåller AD-vitamin som stimulerar tillväxt och understödjer läkning av hudskador och slemhinnor. RADICIN Hästsalva är det lite modernare alternativet till tjärsalva och är en mycket uppskattad salva. Används av många hästägare för vård av huden vid mugg eller för att förebygga förhårdnader t.ex i mungipan efter bettet. Alla RADICIN salvor är tillverkade efter klassiskt beprövade recept som länge använts i svensk hästhållning.


Egenskaper:


  • Vaselin
  • Vegetabilisk olja
  • Lanolin
  • Zinkoxid
  • Vitaminberikad A+D3
  • Citronellaolja
  • Klorhexidin

Användning:


ANVÄNDNING: Massera in salvan på utsatta ställen 1-2 ggr dagligen.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fantastisk grädde
1 Gillar

Använde grädden i många år, både på häst och hund. Sår som inte läker med veterinärens krämer, läka efter bara några dagar med detta! En lite besvärlig design nu, vilket gör grädden svår att få ut. Var bättre förr när det kom på lådan. Annars bara positivt! Alla borde ha detta liggande!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.