Spara upp till 50 % på sommarprodukter *
Spara nu
* Kampanjinfo

Vetericyn Plus Eye Wash, 473 ml

Produkt-ID: 327639

kr 329,00
(Priset inkluderar moms)
Vetericyn Plus Eye Wash, 473 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Vetericyn Plus Eye Wash, 473 ml
kr 329,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Vetericyn Plus Eye Wash, 473 ml

Beskrivning

Vetericyn Plus Pink Eye Spray är särskilt formulerad för behandling av irriterade ögon. Vetericyn Plus Pink Eye Spray är baserad på avancerad hyopchlor-teknik och formulerad på lämplig pH-nivå och verkar inte irriterande eller brännande. Applicera i ögonen för att ge lättnad från irritation och klåda, och för att spola bort skräp. Används också för att tvätta bort slemsekret. Sprayapplikatorn underlättar appliceringen direkt mot ögat och är säker för alla djurarter i alla åldrar.


Användning:


Bruksanvisning: Justera munstycket. Torka bort överflödiga rester som kan ha samlats i ögonvrån. Spola ögonen försiktigt med Vetericyn. Applicera 2-4 gånger per dag tills tillståndet har förbättrats. Ingen sköljning behövs. För ytlig användning med intakt hornhinna.


Bästa fraktpris

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Lagts till i kundvagnen
Vetericyn Plus Eye Wash, 473 ml
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.